Holdbeskrivelser

Holdoversigt og beskrivelser (Priser, tider og instruktører)
Familiehold

På vores familiehold kan du gå til gymnastik sammen med dit barn. Vi skal hoppe, danse, løbe og lege og have det rigtig sjovt. I springhallen skal vi hoppe på trampoliner, lege i skumgraven og meget mere.
De to hold træner samtidig og vil ofte have fælles opstart og afslutning. Holdene træner både i springhallen og i multisalen og vi vil derfor være
opdelt i løbet af timen. Der er mulighed for at være én forælder hvert sted eller at have to børn.

Hold 1:  2-3 år / Hold 2:  3-4 år

Tons og leg

Her kan du få brændt en masse energi af. Holdet træner i springhallen hvor der er plads til leg om tummel. Vi skal hoppe, løbe, kravle, grine og prøve en masse sjove lege på alle de sjove redskaber. Vi glæder os til at møde en masse energiske børn, så vi sammen får et år med sved på panden.

Hold 3 : 4-6 år

Familieteknik

Her kan du sammen med en forælder, gennem leg, lære de basale spring færdigheder. Der vil være sjove og lærerige Tarzan baner, fælleslege og teknik-stationer i den nye springhal. Her er plads til alle og sammen skal vi have pulsen op, grine og have det sjovt. Holdet er en god overgang fra familiehold til springhold. Som forælder lærer du basale modtagningsteknikker og skal derfor selv være med til at gribe dit eget barn i træningen.

Hold 4: 4-6 år

Begynderteknik

Har du lyst til at prøve kræfter med springgymnastik er holdet noget for dig. Vi sætter fokus på de helt grundlæggende springteknikker og du kan prøve kræfter med håndstand, vejrmøller, kraftspring mm. samt lære hvordan man bedst bruger stortrampolinen. Her er plads til alle, uanset om du er nybegynder eller øvet og vi vægter et socialt fællesskab. Vi lover at du får sved på panden og mulighed for at udvikle dine gymnastiske færdigheder.

Hold 5 Piger 6-8 år

Hold 6 Drenge 6-8

Teknikhold

Er du vild med springgymnastik, er vores teknikhold noget for dig. Træningen foregår i springhallen hvor der vil være mulighed for at lære grundteknikker eller nørde med dele af svære spring. Her trænes som udgangspunkt i vores 4 stortrampoliner med landing i vores store pomfritgrav og hæve-sænke grav. Der vil være fokus på både forlæns og baglæns spring. Her kan alle være med - vi tilpasser undervisningen til den enkelte. Vi sørger for sved på panden og personlig udvikling med plads til sjov og fællesskab.

  • Hold: 7 Piger 9-11 år
  • Hold 8: Drenge 9-11 år
  • Hold  9: Piger 12-14 år
  • Hold  9: Drenge 12-14 år
  • Hold 10: Mix 15+ år
Springhold

Springholdene er for dig som har styr på grundteknikkerne. Her skal vi springe påmini-trampet, på vores airtrack og i vores 4 stortrampoliner med landing i vores store pomfritgrav og hæve-sænke grav. Vi skal øve tilløb og indspring samt træne en masse forskellige spring. Vi laver differentieret undervisning og målretter træningen den enkelte

gymnast. Om du er ved at øve din flikflak eller din full-half er underordnet.

Hold 12: 9-11 år mix

Hold 13: 12-14 år mix

Hold 14: Spring 15+ år mix

Rytmehold

Har du lyst til at blive udfordret i rytmisk gymnastik så er holdet her noget for dig. Udgangspunktet i rytmisk gymnastik er bevægelse til musik hvor der lægges stor vægt på æstetik, smidighed og styrke. Herudover skal vi træne individuelle momenter der sættes ind i serierne. Her er plads til alle, både nybegynder og øvet. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes niveau så alle bliver udfordret. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et år med rytmisk gymnastik, træning, nye venner og spændende koreografier.

  • Hold 15: Rytme 12-14 år
  • Hold 16: Rytme 15+ år
Step Aerobic

Energiskabende konditionstræning i en afslappet atmosfære. Step foregår på en 10-25 cm høj stepbænk og er en fysisk øvelse, der svarer til gang op ad trapper. Vi bruger bænken til små serier af trinkombinationer og begynder på et niveau, hvor alle kan være med. I løbet af sæsonen bliver koreografien mere udfordrende, i takt med at deltagerne bliver fortrolige med teknik og basistrin. Kom som du er, og lad dig opsluge af musikken og holdånden - du er garanteret sved på panden og smil på læben.

Hold 17

Puls

Puls er et hold, der har fokus på høj intensitet, hvor energiniveauet er højt og hvor træningen er varieret og alsidig. På puls kommer du hele

kroppen igennem, på en effektiv måde, der øger din forbrænding, styrker din krop ogforbedrer din kondition.

Hold 19

Styrke

Styrke er et hold, som er fyldt med effektive styrkeøvelser som har fokus på både underkrop- og overkropsøvelser. Du vælger selv hvor tunge vægte du vil bruge. Her er fokus på blanding mellem mange repetitioner og lidt færre gentagelser, så øvelserne forbedrer din muskeludholdenhed og øger din forbrænding.

Hold 20

Folkedans voksne

På Folkedans voksenholdet kommer vi til at ligge stort fokus på dansen og sørger for at udvikle dig uanset niveau. Der kommer til at være et stærkt fællesskab med både par- og gruppedanse. Og hvordan folkedansen har udviklet sig til noget mere avanceret. Og alt det kommer du til at lære på voksenholdet.

Hold 21

Folkedans senior

På Folkedans senior holdet er der plads til alle niveauer. Uanset om du har rytme i kroppen eller har svært ved at finde den. Om du har prøvet
folkedans før betyder heller ikke noget! Det kommer du nemlig til at prøve på det her hold med mulighed for massere af forbedring individuelt og med andre. På holdet her sætter vi fokus på fællesskabet og dansen.

Hold 22